Uluslararası Öğrenciler İçin Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi Vize Sınavı Duyurusu

Üniversitemizin tüm fakültelerinde ve meslek yüksek okullarında kayıtlı olan yabancı uyruklu öğrenciler için vize sınavı ödev şeklinde olacaktır.

Ödev Sorusu: Osmanlı imparatorluğunun çöküş nedenleri nelerdir? Sadece maddeler halinde yazınız.

Ödev Hazırlama ile İlgili Bilgilendirme:
1. Ödev 1 tam sayfayı geçmeyecektir.
2. Ödevlerin teslim tarihi, vize sınavları başlangıç tarihindeki ilk haftanın son günüdür. İkinci hafta başından itibaren gönderilen ödevler kabul edilmeyecektir. Sorumluluk öğrencinin kendisine aittir.
3. Ödev sonunda kaynakça belirtilmelidir. Sayfa düzeninde punto ve yazı karakteri aynı olmalıdır. (örn. bazı paragraflar ariel, bazı paragraflar calibri olmamalıdır.) (Yazı karakterini siz seçebilirsiniz)
4. Ödevler AKSİS’e yüklenecektir.